Amsterdam , Damstraat 1012 JM €2000 P/M

Te Huur Damstraat 2 Amsterdam
Afbeelding - Damstraat, 1012 JM

Compleet gerenoveerd gemeubileerd appartement gelegen op de tweede etage van een prachtig gerestaureerd pand met uitkijk op de unieke locatie de Dam. Vanuit het appartement hebt u een fantastisch uitzicht. Het straatleven van Amsterdam trekt aan uw ogen voorbij. Warenhuizen, winkels, banken, talloze restaurants, bars en terrasjes, u vindt alles in de directe nabijheid.

Indeling :

Begane grond:
Op de begane grond vindt u een hal met intercominstallatie.

Tweede etage:

Woonkamer:
Deze karakteristieke woonkamer geniet veel lichtival door de vele raampartijen en is voorzien van een zeer nette vloerbedekking.

Keuken:
De open keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombi, combimagnetron, karamische kookplaat en vaatwasser.

Slaapkamer:
De ruime slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een grote inbouwkast. De slaapkamer is voorzien van nette vloerbedekking.

Tevens beschikt dit appartement ook over een kleine kamer met kledingkast.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet en een dubbele wastafel met spiegel.


Dit appartement wordt geheel gemeubileerd aangeboden!

De huurprijs van dit appartement in Amsterdam bedraagt €. 2.000,00 inclusief de kosten voor televisie en internet en exclusief de kosten voor het verbruik van energie en de gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €. 4.000,00.

 

Meer omschrijving

Belangrijkste kenmerken

  • Prijs: €2000 P/M
  • Stad & adres: Amsterdam , Damstraat, 1012 JM
  • Oppervlakte: 80m²
  • Kamers:2
  • Slaapkamers:1
  • Badkamers:1