Het kan interessant zijn om je woning (tijdelijk) te verhuren in plaats van te verkopen. Bijvoorbeeld om de dubbele maandlasten van twee woningen te verlichten. Een andere reden kan zijn dat de woning op dit moment niet de prijs opbrengt die u in gedachten heeft. Een andere optie is de combinatie van verhuur én verkoop.

Woning aanbieden voor Beheer ?

Wij kunnen u twee module’s beheer aanbieden; Financieel en Administratief Beheer en Technisch Beheer en Onderhoud.

Heeft u woonruimte die u voor korte of langere termijn wilt verhuren? Wij bemiddelen in gestoffeerde of gemeubileerde appartementen en woningen. Onze bemiddeling is op basis van no cure no pay. Neem contact op met JE Real Estate voor een vrijblijvend gesprek; info@jerealestate.nl wij nemen dan contact met u op.

Uw Woning verhuren?

Wat de reden ook is dat u uw huis wilt verhuren, wij kunnen u hierin begeleiden. Het verhuren van een woning is namelijk een activiteit waar meer bij komt kijken dan alleen het vastleggen van een huurcontract met een huurder. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of verhuur is toegestaan en welke vorm van verhuur het meest geschikt is. Zo is verhuur op basis van de Tijdelijke Leegstandwet één van de mogelijkheden. Het voordeel van deze manier van verhuren is dat uw huis te koop blijft staan en wij tussentijds een geschikte huurder kunnen zoeken. Daarnaast heeft de huurder die op deze basis huurt veel minder rechten dan bij andere vormen van verhuur. Er zijn wel enkele voorwaarden aan deze manier van verhuren verbonden. Tophousing informeerd u graag meer over alle verhuur mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen tot het succesvol verhuren van uw woning!

Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Dan nemen wij de mogelijkheden door voor het verhuren van uw woning.

Indien u uw woning wilt verhuren kunt u middels onderstaand contact formulier een afspraak maken.

Informatiegesprek voor de verhuur van uw woning

Graag maken wij een afspraak voor een informatiegesprek. Vul het contactformulier in, wij voorzien u van onze werkwijze of stuur een e-mail naar info@jerealestate.nl