Maak gebruik van onze diensten en volledige begeleiding en u hoeft nergens naar om te kijken. Ook alle fiscale, juridische, financiële en bouwkundige aspecten rondom de verkoop van uw woning nemen wij professioneel, snel, secuur en solide van u over. Belangrijk om te weten is dat wij de verkoop middels onze eigen en commerciële website’s kunnen aanbieden en tevens in collegiale samenwerking met andere makelaarskantoren.

Advies en begeleiding bij het totale verkooptraject. Elke fase in het verkooptraject van uw woning is van cruciaal belang. Daarom zetten wij deze stappen voor u probleemloos, professioneel en in samenhang met elkaar.

Wilt u uw huidige woning verkopen of wilt u een advies voor de verkoop ? Neem contact op met JE Real Estate voor een gratis en vrijblijvend gesprek; info@jerealestate.nl wij nemen dan contact met u op.

Icon - Bespreking verkoopopdracht

Bespreking verkoopopdracht

Wij maken een opname van uw woning en de nabije omgeving. Ook checken we de eventuele lasten en gebreken van uw huis. Op basis van de verzamelde informatie stellen wij samen met u een realistische vraagprijs op. Daarmee vindt u met ons de balans tussen een vlotte verkoop en een reële verkoopprijs.

Icon - Professionele presentatie van uw woning

Professionele presentatie van uw woning

Wij brengen uw woning veelzijdig, voortvarend en representatief onder de aandacht van vele potentiële kopers. Ons eigen netwerk, samenwerkende makelaars en indien gewenst op Funda en uiteraard onze eigen website. Kortom, uw woning mag gezien worden en daar zorgen wij voor!

Icon - Goed verzorgde bezichtigingen

Goed verzorgde bezichtigingen

Melden zich geïnteresseerden voor uw woning? Dan verzorgen wij, uiteraard in nauw overleg met u, de bezichtigingen. Direct daarna melden wij u uiteraard alle relevante ontwikkelingen. U bent dus altijd op de hoogte en kunt daardoor met ons snel schakelen.

Icon - Onderhandelingen in uw voordeel

Onderhandelingen in uw voordeel

Komt er na een bezichtiging een bod? Dan bespreken wij dit direct met u, voorzien van een doortimmerd advies.

Icon - Opstellen koopakte en overdracht van uw woning

Opstellen koopakte en overdracht van uw woning

Als de onderhandelingen met succes zijn afgerond, dan zorgen wij ervoor dat de koopakte wordt opgesteld. Hierin worden alle afspraken, lasten, rechten, plichten en ook de datum waarop de transportakte wordt getekend bij de notaris, vastgelegd. Als deze transportakte door beide partijen is ondertekend en is ingeschreven bij het kadaster bent u geen eigenaar meer.

Uw huis direct verkopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u snel uw huis moet verkopen.

Verkoop via de makelaar duurt vaak te lang. Veel huizen staan vaak meer dan één jaar te koop. De verkoopprijs is vaak ook veel lager dan verwacht omdat het aanbod groot is. Daarnaast worden de advertentie, notaris en makelaarskosten in mindering gebracht op het uiteindelijke verkoopbedrag.

JE Real Estate Investment Group B.V. biedt u in deze situatie de mogelijkheid om uw woning toch direct te verkopen.

Geen stress meer over het verkopen van uw huis als u het huis van uw dromen heeft gevonden, of wanneer u in een lange echtscheidingsprocedure verwikkelt zit. Ook wanneer u onroerend goed erft is JE Real Estate Investment Group B.V. de partij om snel zaken te doen.

Of heeft u interesse in het verkopen en terug huren van uw woning ? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@jerealestate.nl of bel 040-711 49 81.

Welke voordelen bieden wij u:

  • Snelle afhandeling
  • Bieding is netto (kosten koper)
  • Snelle betaling mogelijk
  • 100% zekerheid over de verkoop
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Oplevering kan op het door u gewenste moment
  • Geen makelaarskosten
  • Geen verkoopstress
  • Aanbetaling mogelijk
  • Geen notariskosten

Uw huis verkopen en terug huren ?

Een formule voor iedereen die graag beschikt over het geld dat “in de stenen” zit, maar in de woning wil blijven wonen. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om uw woning aan ons te verkopen en daarna van ons terug te huren, zodat u direct de beschikking heeft over de overwaarde van uw woning.

De belastingdienst heeft volgens de laatste wijzigingen in ons belastingstelsel het er voor u niet makkelijker op gemaakt als u uw huidige hypotheek wilt verhogen. Dit is niet meer aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De overwaarde is belastingvrij en u huurt terug.

U neemt contact met ons op per e mail of telefoon. Wij komen bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend en gratis te bekijken. Aan de hand van dit bezoek en de gesprekken doen wij een onvoorwaardelijk bod. Wanneer u zich hierin kunt vinden, laten wij de notaris een koopcontract maken zonder ontbindende voorwaarden. Op een zo kort mogelijk termijn voldoen wij de koopsom via de notaris. U ontvangt de koopsom dus netto in handen zonder bijkomende kosten